en-GB
1735579520428
https://www.r2n.dk/
TRIBECA Beer & Pizza Lab København NV

Tribeca i Nordvest er et siciliansk stenovnspizza-laboratorium med konstant udvikling af nye smagssammensætninger, baseret på økologiske kvalitetsråvarer. Indrettet som en rå New Yorker-bydel med åbent køkken, udendørs terrasse og hyggelig stemning.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Tribeca Beer & Pizza Lab er placeret i hjertet af Nordvest, cirka 10 min. fra Bispebjerg st.

Address: Bisiddervej 16, 2400 København NV

Atmosphere
Restauranten kombinerer stemningen fra den hyggelige romersk-italienske trattoria med den rå og fashionable atmosfære, som man først og fremmest kender fra gaderne i New York.

Noget som gør Tribeca særligt unik, er deres gårdhave, som er en lille oase i den ellers travle storby.

The food
En pizza er ikke bare en pizza – i hvert fald ikke hos Tribeca Beer & Pizza Lab. Restauranten udfordrer og udvikler på det traditionelle italienske pizzakoncept. Fordi en pizza skal være en oplevelse – ikke bare et måltid.

Pizzaerne er lavet af rene og økologiske råvarer, og bliver bagt i deres specielle stenovn med åben ild.

Others
Tribeca mener at en særlig madoplevelse underbygges af en særlig tørstslukker. Derfor eksperimenterer de løbende sammen med Ugly Duck om at udvikle øl med varierede smagsoplevelser, der passer til enhver lejlighed. Er man ikke til øl, har restauranten selvfølgelig også et vin-udvalg og forskellige soft drinks.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Seats outside
Cuisine
Italian, Pizza

Opening hours
Monday to Thursday: 16:00 - 21:00
Friday: 16:00 - 23:00
Saturday: 16:00 - 22:00
Sunday: closed

Price range
Starters: 50 - 95 Kr.
Main course: 120 - 155 Kr.
Dessert: 40 Kr.
Menu: 250 Kr.

Seatings
40 inside / 60 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Kan ikke sige andet end et super koncept, TAK for en super side :)" Philip (Lyngby)

"Et rigtig godt koncept. Med god oversigt over mange forskellige restauranter og godt med..." Diana Merlung (Klemensker)

"Det er en god måde, at prøve restauranter, som jeg ellers ikke ville have været på." Irene Rathsach (Stenløse)